Γραφεία Τελετών Πατρίκα Γεώργιου & Υιού

Το Γραφείο Τελετών Πατρίκα, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο των επικήδειων τελετών το 1973, αποτελώντας το παλαιότερο από τα γραφεία κηδειών στο νησί της Λέσβου. Από τότε έως και σήμερα αναλαμβάνουμε με τον ίδιο σεβασμό και συνέπεια την οργάνωση κηδειών, την τέλεση μνημοσύνων.

Η συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι τα στοιχεία που μας βοηθούν να οργανώσουμε μία αξιοπρεπή και προσεγμένη τελετή, στεκόμενοι πάντα διακριτικά δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας παρέχετε στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Παραμένουμε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσουμε και να σταθούμε δίπλα σας διακριτικά και με σεβασμό, τη δύσκολη αυτή στιγμή.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εμπειρία μας στον ευαίσθητο αυτόν επαγγελματικό κλάδο όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει καθιερώσει ως τους καλύτερους με υπηρεσίες υψηλής ποιότητος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσφέρουμε ειδικά διαμορφωμένες και προσιτές τιμές, ώστε να μπορούν όλοι να τιμήσουν τον εκλιπόντα Αγαπημένο τους, με φροντίδα και σεβασμό !

Κεντρικό Γραφείο

Γραφείο Τελετών Πατρίκα
Τηλέφωνο 22510 24606
Φάξ: 22510 41929
Σαπφούς 6, ΤΚ81100
Μυτιλήνη - Λέσβος